Maçlarda iyi sonuçlar elde edemeyen ve hayal kırıklığına uğrayan Rus takımı Virtus.Pro Dota 2 dağıldı.
İdari personelleriyle birlikte takıma ara verildi.

Ağustos 2015’te Team Secret‘i eleyen ve geçen seneki International‘da Doğu’da ilk sekiz takımın arasına girmeyi başaran Virtus.Pro takımı uzun süredir tatmin edici bir sonuç elde edemiyordu. Major turnuvasında 7-8. sırada olmak onlar için gurur verici bir sonuç değildi. Avrupa takımları arasında ise sadece iki kere takım oyuncularını değiştirmişlerdi. Birbirlerine bağlı ve iyi durumda olan takım, Shangai Major‘da  da bir oyuncu değişikliği yaparak bu duruma geldi.
Ne yazık ki takım ve takımın hayranları için IlyaIllidanPevcaev‘in takımdan ayrılması ikinci Major’da daha iyi sonuçlar getirememiş ve oyuncu değişikliği nedeniyle Virtus.Pro takımının direk davet almasını engellemişti.
Manila Major açık elemelerindeki başarısızlık, Epicenter ve ESL One Frankfurt turnuvalarını 7-8. olarak sonuçlandırmaları ve en önemlisi de International 6′ya katılamamaları takımın sonunu getirdi.

The International 6‘ya iki ay kalmışken Virtus.Pro yöneticisi AntonSneg1Cherepennikov‘un yeni bir Dota 2 takımı kurma amacıyla bu adımı attığı söylendi. Takımın geçtiğimiz akşam yaptığı duyuruda, bazı oyuncuların organizasyonda kalıp yeni takıma dahil olabilecekleri belirtildi.

Dağılan Virtus.Pro kadrosu şu şekildeydi;

Ukraine Ilya ‘ALOHADANCE‘ Korobkin
Russia Sergey ‘G‘ Bragin
Russia Maxim ‘yoky-‘ Kim
Belarus Artem ‘fng‘ Barshak
Russia Alexander ‘NoFear‘ Churochkin

Önceki İçerikİngiliz Hükümeti eSpor’u Resmen Tanıdı!
Sonraki İçerikStreet Fighter V, Evo 2016 Turnuvası Oyuncu Rekoru Kırdı
Minik elleriyle Windows 95'te açtığı Urban Chaos adlı oyunla oyun dünyasına giriş yaptı. Play Station'un başından kalkmadı. Tekken serisinin hayranı oldu. Ardından internet kafelerde Age of Empires, Counter Strike 1.5 oynarken buldu kendini. Half Life oynarken hayatı sorguladı. Red Alert, Generals derken kendisini strateji oyunlarının içinde buldu. Tabii ki Sims serilerinin hepsini oynadı. Maid çağırıp sinsi tuzaklar kurdu. Ortaokulda Knight Online oynadı. Sonra MMORPG baş yapıtı WoW'a geçti. Diablo 3, Warcraft derken erkek arkadaşı Dota 2 Beta Key hediye etti. O günden beri Dota 2 oynuyor. Dota 2 kadın takımının kaptanı.