Geçtiğimiz günlerde Team SoloMid takımından ayrılan Yiliang “Doublelift” Peng’in ardından, League of Legends takımının yeni AD taşıyıcı oyuncusunun kim olacağı merak ediliyordu. Kuzey Amerika dışından getirilecek yeni bir oyuncunun geleceği veya lig içerisindeki takımlardan bir isimin tercih edileceği söylentileri çıktı. Hatta PraY ve FORG1VEN gibi isimler hakkında iddialar dolaşıyordu.

TSM tarafından yapılan duyuru ile, takıma yabancı olmayan bir ismin geri döndüğü ortaya çıkt: Jason “WildTurtle” Tran.

2013 tarihinden 2015 yılına kadar TSM’de AD taşıyıcı pozisyonunda oynamış olan WildTurtle, bu sürede 3 bölgesel turnuva kazanmış olmasının yanı sıra, uluslararası turnuvalarda da başarılı bir performans göstermişti. Geçtiğimiz Aralık ayında kadrodan çıkartılmış ve yerine, yakın zamanda Counter Logic Gaming takımından kovulan, Doublelift gelmişti.

2016 yılında Immortals takımı ile birlikte mücadele eden tecrübeli oyuncu, başarılı bir sezon geçirmesine rağmen, Dünya Şampiyonası’na katılma şansı elde edemedi. Eskiden her maçta farklı performans gösteren oyuncu, yeni takımıyla birlikte dengeli bir oyun sergilemeye başladı ve NA LCS turnuvasının en sağlam taşıyıcılarından birisi olmayı başardı.

Sezon arasında, IEM Oakland turnuvasında TSM ile birlikte maça çıkması, eski takımına dönebileceğine dair ilk işaret olmuştu. Sonunda turnuva şampiyonu olan Unicorns of Love ile yaptıkları yarı final maçında elenseler de, başarılı bir oyun sergilediler.

WildTurtle ismini duyurduğu ve yükseldiği takıma geri döndü. Takıma dönüşü adına hazırlanan videoyu da izlemeyi unutmayın.

 Kaynak: https://esports.yahoo.com/wildturtle-is-back-on-tsm-224231018.html