Yeni bir CS:GO ligi açıklandı. Bu lig Turner Broadcasting ve WME/IMG tarafından düzenlenecek. 2 sezon yapılacak ve sezon başına dağıtılacak toplam ödül 1.2 milyon $ olacak. Bütün maçlar Amerika’da olan Turner Studiolarında yapılacak. 2 sezon yapılacak olan bu turnuvanın her sezonu 10 hafta sürecek.

Lig 2016’da başlayacak. En iyi maçlar TBS kanalından canlı yayınlanacak. Her sezon kendi içinde 3 bölümden oluşacak: sezon içerisinde oynanan normal oyunlar, play-offlar ve şampiyonluk maçları. Maçların yayınının dışında, organizatörler takımların ve lig boyunca olacak etkinliklerin videolarını yayınlayacaklarına söz verdiler. Ligin ev sahipleri ise, sahnelerin dışında takımlarla yapılan turnuva hakkındaki röportajları içeren bir seri yayınlayacaklarını söylediler. Ayrıca her takımı kısaca anlatan kısa filmler de bu yayınlanacak videolar arasında yer alacak.
Turnuva hakkında daha fazla bilgi 2016 yılı içinde verilecek. Şimdilik 15 takımın katılması bekleniyor ve katılmasına kesin gözü ile bakılan takımlardan birkaçı Luminosity Gaming, Mousesports, CLG ve Renegades.