Home Haberler Call of Duty Mobile: Battle Royale İçeriği Duyuruldu

Call of Duty Mobile: Battle Royale İçeriği Duyuruldu

Call of Duty: Mobile‘ın Çin’deki başarısından sonra Batı tarafına da geleceği açıklandığından beri Activision, geliştiricisi Tencent olan FPS oyunu için seçili bölgelerdeki Android cihazlarında ayrıntı akışı yayınladı. (IOS kullanıcıları oyun için biraz daha bekleyecek.)

Son haberler Call of Duty: Mobile paketini barındıran Battle Royale modu yanısıra oyunun multiplayer ve zombi modları ile de ilgili. Activision, Call of Duty: Mobile Battle Royale’i Black Ops 4’ün Blackout modundan bağımsız olarak isimlendirse de; benzer kurallar, 100 oyunculu maçlar, solo/duo ve squad olarak oynama seçenekleriniz var.

Bununla birlikte Battle Royale haritası Call of Duty’nin geçmiş konumundan daha popüler durumdayken oyuncular, First Person veya Third Person bakış açısı arasında seçim yapabilecekler. Blackout’a ilaveten hepsi kendine özgü özelliklere sahip altı mevcut sınıflı bir sistem gelecek.

Oyuncular her maçtan önce eşyalarını özelleştirebilecek; karakterlerini silah, eşya ve araçlarla kuşatabilecek; çeşitli hareketleri seçebilecek hatta bıçaklarını ve paraşütlerini kilidi açılmış kozmetiklerle özelleştirebilecekler.