A.B.D. Hava Kuvvetleri, Cloud9’ın CS:GO ekibinin forma ve içerik sponsorluğu partneri oldu. C9 ve Hava Kuvvetleri, CS:GO ekibinin yer aldığı video içeriği konusunda işbirliği yapacak. Ayrıca Hava Kuvvetleri ELEAGUE ile sonraki birkaç CS:GO turnuvası için de ortaklık kurdu.

Cloud9 sahibi ve CEO’su Jack Etienne:

“Cloud9 takımı olarak, muhteşem hayran kitlemiz içerisinde Hava Kuvvetleri hakkında farkındalık oluşturabildiğimiz için gururluyuz. Hava Kuvvetleri ile dinamik bir ortaklık geliştirerek, hayranlarımıza ekibin farklı bir tarafını gösterecek olağanüstü içerikler sunabileceğiz. Dünyada başka hiçbir takım ekibini bir jetin içinde uçurup hayranlarının yüzlerindeki şaşkın ifadeyi izleyemez. Bu harika olacak.” dedi.

Hava Kuvvetleri C9 ile birlikte çalışarak ekibin askeri şubeyi öğrenmesi için video içerik üretecek ve ekibin aylık internet serisine de sponsor olacak.

Günün erken saatlerinde, Hava Kuvvetleri CS:GO turnuvalarına odaklanan E-spor markası ELEAGUE ile de genişletilmiş, çoklu turnuva ortaklığını açıkladı. Askeri şube, Cloud9’ın bu yılın başlarında ilk CS:GO Major madalyasını kazandığı ELEAGUE Boston Major’a da sponsor oldu. Etkinlikte C9’dan Tyler “Skadoodle” Latham sponsor MVP ödülünü bir Hava Kuvvetleri Çavuşu’nun elinden almıştı.

Cloud9’ın diğer sponsorları ise, OMEN by HP, Twitch, HTC, HyperX, MSI ve NEEDforSEAT U.S.A. firmaları olarak dikkat çekiyor.