SteelSeries’in Ramazan ayına özel düzenlediği ödüllü SteelSeries Arctis Nova Turnuvaları VALORANT oyununda son viraja gelindi. 30 Nisan Pazar günü Zocco’s Oyun Merkezi’nde gerçekleşecek olan ödüllü VALORANT takım turnuvası için geri sayım başladı!

Ramazan boyunca gerçekleşmesi planlanan dört turnuvanın üç tanesi geride kaldı ve VALORANT seven oyuncular, SteelSeries’in muazzam ödüllerini elde etmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. 

Yoğun talep üzerine dördüncü turnuvanın katılımcı sayısı 16’dan fazla olacak şekilde güncellendi. Bu takımlar arasında özellikle profesyonel takımların ve oyuncuları yer almamaktadır.

SteelSeries Arctis Nova Tunuvaları, katılımcılara birbirinden değerli ve özel hediyelerin bulunduğu bir ödül havuzu sunuyor. İlk dört takımın haricinde turnuvanın en iyi oyuncusu da özel bir ödülle taçlandırılıyor.

Her turnuva haftası ilk dört takımın 5 oyuncusuna ve haftanın MVP’sine ayrı ayrı ödüller veren SteelSeries, haftalık ödül havuzunda 50.000 TL’nin, Ramazan boyunca düzenlenen tüm Arctis Nova Turnuvaları bazında ise 210.000 TL’nin üzerinde bir ödül havuzunu oyuncularla buluşturuyor.

SteelSeries Arctis Nova Turnuvaları Ödül Havuzu

1. Takım Oyuncularına 

  • SteelSeries Arctis Nova 7 Kulaklık

2. Takım Oyuncularına 

  • SteelSeries Arctis Nova 3 Kulaklık

3. Takım Oyuncularına

  • SteelSeries Arctis Nova 1 Kulaklık

4. Takım Oyuncularına

  • SteelSeries Qck+ Mousepad

Turnuva MVP Ödülü

  • SteelSeries Arctis Nova Pro Kablosuz Kulaklık

SteelSeries Arctis Nova Turnuvalarının dördüncü ve son etkinliğini yerinde takip etmek için İstanbul Kadıköy’de bulunan Zocco’s Oyun Merkezi’ni ziyaret edebilirsiniz.