Geçtiğimiz sene adeta bir All-Star kadrosuyla karşımıza çıkan SuperMassive E-sports bir çok ünlü Türk oyuncunun yanında tek yabancı oyuncu olarak nişancı rolünde Nicolaj “Achuu” Ellesgaard ile anlaşmışlardı. Başlarda oldukça bocalayan Achuu takımın zayıf halkası olarak gözüküyordu. Daha sonra League of Legends topluluklarında adından “çöp” olarak bahsedildiğine tanık olmuştuk. Achuu ise bu durumu kendini geliştirmeye adamış hatta geçtiğimiz yaz sezonunda oyuncu adını Achuu Çöp olarak değiştirmişti. Son zamanlarda ortalıkta dolaşan Achuu takımdan ayrılıyor söylentileri bugün SuperMassive tarafından resmi olarak duyuruldu. Achuu ile yollarını ayırdığını açıklayan yönetim şöyle bir açıklamaya da yer verdi;

Değerli takipçilerimiz,

Takımımızın kurulduğu ilk yılda Achuu ile yola çıktık, onunla güldük onunla ağladık. İlk defa kendi ülkesi dışında bir takımda oynamanın verdiği gerginlik ve heyecan dolayısıyla sezon başında “çöp” lakabını almasına rağmen yılmayıp, her gün aralıksız çalışarak kendini geliştirmesi ve bu gayreti sayesinde çoğumuzun gönlünde taht kurdu. Ancak şimdi taze umutlarla yeni bir başlangıca doğru yol alma zamanı.

Bize kattıkların için teşekkür ederiz, yolun açık olsun Nicolaj…

Achuu şu an serbest oyuncu konumunda olduğu için hangi takımda onu tekrar göreceğimizi bilemiyoruz. Aynı şekilde SuperMassive’de boşalan koltuk için bazı adayların isimleri geçiyor ancak resmi açıklamayı beklemekte fayda var.