Türk CS:GO severler için harika bir haberimiz var. Geçmişten bugüne bir çok turnuvaya sahne olan Türkiye ilk kez başlı başına büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Astralis, Faze, G2, NIP, North ve SK Gaming gibi dünyaca bilinen takımların bir stadyum dolusu espor sever taraftar ile birleştiği ve bunun da İstanbul’da olduğunu düşünün. Hatta bu tabloya son dönemde ülkemizin dışında da oldukça güzel başarılara imza atan Space Soldiers’ı ekleyin. Bütün bu bilgileri bir araya getirdiğimizde bu yılın ortalarına doğru gerçekleşecek olan Blast Pro Series Istanbul’a merhaba demiş oluyoruz.

Blast ekibinin davetlisi olarak katıldığım özel toplantıda bize kendilerinden ve ülkemizde gerçekleştirmek istedikleri konulardan bahsettiler. Space Soldiers adına toplantıda Ahmed Çaylı da bulunuyordu. Blast’ın fikirleri, SS’in buradaki konumu ve diğer konular üzerine uzunca konuştuk.

Görünen tabloya göre şu an için 3 farklı venue üzerinde düşünüyor Blast ekibi. Beşiktaş’ın sahası Vodafone Park, Galatasaray’ın sahası Türk Telekom Akıllı Stadyumu ve son olarak da Ülker Sports Arena kapalı spor salonu düşünülüyor. Henüz kesinleşen bir venue alanı yok. Bu noktada ekip stadyum atmosferi kurmayı çok istediğini altını çizerek bize belirtti. Tek çekinceleri yağmur gibi elde olmayan bir durum.

Blast ekibinin 2018 içinde ülkemizi tekrar ziyaret ederek görüşmelere devam edeceklerini ve bu projeyi gerçekleştirmek için oldukça hevesli oldukları açıkça belli oluyor. Detaylar geldikçe sizlerle paylaşacağız.