League of Legends 2017 Şampiyonluk Liginde şu an 2. sırada bulunan HWA Gaming dün gece şok bir karar almış gözüküyor.

Ömer “Cognac” Ünsal, bu sabah yaptığı açıklama ile HWA Gaming takımından atıldığını duyurdu. Cognac’ın kendi açıklamalarına göre bu takımdan atılış kendisi HWA Gaming’in evinde değilken gerçekleşmiş. Takımdan neden atıldığına dair kesin bir cevap gelmiş değil ancak kendisinin de bahsettiği bir performans sorunu buna sebep olmuş gözüküyor.

Cognac açıklamanın bir kısmında takımın gizli destekçisi hatta “Gizli Kaptan” olduğundan bahsediyor. Kendi gözlemleriyle sorun yaşayan oyuncularla tek tek gizli bir şekilde ilgilenerek onların morallerini yükselttiğini söylüyor.

Cognac’ın tüm açıklamasına buradan ulaşabilirsiniz.

HWA cephesinden ise şu an için konu hakkında bir açıklama yapmadı. Gelişmeleri sizler için takip ediyor olacağız.

Güncelleme

HWA Gaming facebook sayfaları üzerinden haberin yazıldığı günün gecesinde aşağıdaki açıklamayı takipçileriyle paylaştı.

“Merhaba HWA Takipçileri,

Cognac, performansındaki düşüş ve oyuna adaptasyondaki sıkıntıları nedeniyle yedeğe çekilmiştir. HWA Gaming yönetim ve oyuncuları ile Cognac arasında herhangi bir tartışma olmamıştır. Cognac, oyuncumuz olarak ailenin parçası olmaya devam edecektir.

Dün gece yaşanan olay, iki tarafın iletişim kopukluğu nedeniyle karmaşık bir hal aldı ve Cognac ile yapılan görüşmeler sonrasında iletişimden yaşanan sıkıntılar giderildi.

Bu durumdan yanlış anlaşılmaya mahal verecek haberlerden ve yorumlardan kaçınılmasını rica eder, kendine fayda sağlamaya ve popüler olmaya çalışanlara da dikkat etmenizi öneririz.”