Türkiye’nin markalar bazında en üst seviyesinde çalışmalara imza atan markalarından biri olan Vakko’dan, gelecek yatırım planlarına elektronik spor mecrasını eklediği konusunda uzun süredir çeşitli duyumlar alıyor, kulisler tarafında bilgiler bizlere ulaşıyordu. GIGA 5 E-Sports Club Facebook sayfasından Mayıs ayında duyurusu yapılan bir içerik ile başlayan süreçte taraflar bu konuda oldukça yol almış gözüküyor.

9 Temmuz’da yapılan açıklama ile gidişattan bilgi veren ekip gelecek planları konusunda yeni bir güncellemeyi bu akşam saatlerinde yeni bir durum güncellemesi ile gerçekleştirdi.

Prestij konusunda ülkemizde çok ayrı bir noktada varlığını yıllardır sürdüren, radyo ve televizyon gibi hareketli mecraları, extreme sporlar tarafında sıradışı projelere imza atan kadrolar yaratmayı kendine görev edinen Vakko, yeni nüfus edeceği mecra olarak eSpor’u seçmiş olması bizleri çok şaşırtmadı.

Gelecek planları konusunda daha çok bilgiyi açığa çıkartması konusunda yakın zamanda daha çok içeriğe maruz kalacağımızı düşündüğümüz tarafların nasıl bir proje ile arenaya adım atacağını merakla bekliyoruz.