Heroes of the Storm 2.0 ile HotS dünyasında yeni bir çağa giriyoruz. Oyunu değiştiren güncelleme ile artık Heroes daha güçlü bir ilerleme sistemine, ödül paketi olan Loot Chestlere, Overwatch temalı bir savaş alanına, yeni bir kahramana ve daha fazlasına sahip.

Daha fazla aksiyon. Daha fazla kahraman. Daha fazla MOBA. Heroes of the Storm 2.0’a hoş geldiniz.

Yeni gelen ve tecrübe edeceğiniz değişikliklerden birkaçı:

Genel İlerleme Sistemi – Oyuncu seviye sınırı kaldırıldı ve kahramanlarda kazandığınız seviyeler toplanıp birleştirildi böylece daha fazla hediye ve aşamalara sahipsiniz.

Loot Chest – Bu paketler oyun içinde elde edebileceğiniz tüm eşyaları içlerinde bulunduruyor. Buna kahramanlar da dahil. Kutuyu açtığınızda rasgele 5 tane kazanıyorsunuz. Oyun içerisinde aşama ilerledikçe veya satın alarak sahip olabilirsiniz.

Sosyal ve Kozmatik Ödüller – Loot chestler ayrıca kahramanlar için yeni kozmetik eşyaları da içlerinde bulunduruyor. Bunlara emojiler, konuşma satırları, sunucu paketleri, sancaklar ve daha fazlası dahil.

Yeni kahraman Genji – Çevikliği ve yetenekleriyle son derece ölümcül bir ninja olan Genji, arka safları tam anlamıyla parçalamaya geliyor.

Yeni savaş alanı: Hanamura – Overwatch temelli 2 koridorlu yeni savaş alanı oyuncuları bekliyor.

Daha fazlası için www.playheroes.com/heroes20 adresine göz atabilirsiniz.

Nexus’ta görüşmek üzere!