Ünlü CS:GO haber merkezi HLTV.org, 22 Mayıs itibariyle yeni görünüme geçti. Site, bu sayede eski temelleri korurken modern bir görünüm kazandı.

Siteden yapılan duyuruda, aylar süren yeni tema çalışmalarının rekabetçi Counter-Strike ortamını daha iyi yansıtmak adına yapılan değişikliklerden bahsedildi.

Yeni değişiklikleri, dizayn, mobil dostu arayüz, gece modu, otomatik zaman dilimleri, sütun navigasyonu gibi başlıklar altında toplayan yazıda, bu değişikliklerin HLTV’nin yeni çağının sadece bir kısmı olduğu müjdesi de verildi.

Dizayn kısmında, gelecek maçlar, sonuçlar, takım sıralaması, haftanın oyuncusu, etkinlikler, galeriler gibi birçok kolay erişim bölümü bulunuyor. Mobil dostu arayüz, eski dizayna göre mobilde daha kolay bir kullanım sağlarken; gece modu ve otomatik zaman dilimlerinin ayarlanması ise kullanıcıların geri dönüşlerinin bir sonucu. Sütun navigasyonu ise temelde aynı kalan sitenin en büyük yeniliklerinden biri.

Site mevcut düzen için hala kullanıcılardan geri dönüş almaya devam ediyor, şahsi kararımız, özellikle mobil arayüz, gece görüş ve zaman dilimi uygulamalarının oldukça yerinde olduğu yönünde. Yenilenen siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Ninjas in Pyjamas’ın Pyth İle Sözleşmesi Sona Erdi