Overwatch’ın resmi ligi Overwatch League’in başlamasıyla beraber, özel içerikler oyun içinde yerini aldı.

Oyuna 9 Ocak 2017 akşamında gelen yamadan sonra giriş yapanlar, şöyle bir ekranla karşılaştı:

Bunun anlamı ise şu, daha önce maçlarda kullanılan takıma özel skin’ler, artık oyun içinde oyuncular tarafından da kullanılabilecek. Bu, takımları yakından takip eden fanatikler için oldukça hoş bir jest iken, muhtemelen bizim gibi olayları daha uzaktan izleyen kişiler için “yeni renkler” olarak özetlenebilir.

Peki bu neden önemli? Çünkü Blizzard, oyunun espor tarafının oynayışa etki etmeyecek şekilde oyuna yansıtılmasının sayılı örneklerinden. Bugün bunun en belirgin örneğini CS:GO ile Valve’de görmek mümkün. Takım sticker’ları, imzaları, graffitileri derken, Valve hem kendisine, hem de takımlara destek olacak bir sisteme sahip. Overwatch haberi okumaya gelmiş olsanız da gelecek CS:GO Major’ünün sticker’larında temsilcimiz Space Soldiers de bulunuyor, ufak bir hatırlatalım.

Blizzard, bir hoşluk da yaparak, ilk 100 League Token’i bize bedava veriyor, bu sayede istediğiniz bir karaktere, istediğiniz bir takımdan (renkten), bir skin’i alabiliyorsunuz. Bu skin’ler aynı diğer sezon skin’leri gibi kalıcı olarak hesabınızda duruyor.

Blizzard, League Token satın almalarının bir kısmının takımlara gittiğini söylüyor. Overwatch League Yetkilisi Nate Nanzer, duyuru yaptığı videoda daha fazla detay vermiş değil, ancak bununla ilgili bilgi geldikçe güncelleme yapacağız.

ASUS Çin’de Espor Şirketi Kurmak İçin 16 Milyon Dolar Yatırım Yaptı!