Battlerite, oyunun çıkış tarihinin duyurulması ve 1 milyondan fazla indirmeyi kutlamak için 25 Eylül ile 1 Ekim arası ücretsiz oynanabilecek.

Bağımcız yapımcı Stunlock Studios, bugün yaptığı duyuruda, Bloodline Champions’un devamı niteliğindeki aksiyon bazlı rekabetçi arena oyunu Battlerite’ın, Steam Erken Erişim’inden Oynaması Ücretsiz sürecine 8 Kasım’da geçeceği müjdesini verdi.

Battlerite’ın oynayış stili ise tamamen saf aksiyona dayalı bir arena mücadelesi. Şampiyonlarını seçen oyuncular, takım arkadaşlarıyla beraber kolezyum-vari haritalarda seyirci atmosferiyle beraber mücadele ediyorlar. Çıkışından bu yana 1 milyon indirmeyi geçen oyun, bunu kutlamak için 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek. Bedava hafta süreci boyunca Battlerite oyununu satın almak isteyen kullanıcılar Steam üzerinden %50 indirimle oyuna sahip olabilecek.

BATTLERITE’TA “YENİ ÇAĞ” BAŞLIYOR

Stunlock Studios’ta Oyun Direktörü Peter Ilves’in yeni süreç hakkındaki düşünceleri şöyle:

“Bu Kasım gireceğimiz oynaması ücretsiz sürecinde “Yeni Çağ” başlangıcı için oldukça heyecanlıyız. Bundan dolayı, Steam’daki indirimle beraber Battlerite’ı bir hafta boyunca ücretsiz oynanabilir sunarak, yeni oyunculara nasıl bir tad alacaklarını göstermek istedik”

Battlerite’ın arenasına dahil olup, 2v2 ve 3v3 kişilik yüksek tansiyonlu rekabetçi ortamı yaşayabilirsiniz. Kahraman dövüşçü Bakko, uzak mesafe nişancısı Jade ve takım desteği Blossom’un dahil olduğu 21 şampiyondan birini kullanarak, yakın mesafe, destek ve uzak mesafede kendinizi geliştirebilirsiniz. Yetenek atışlarının, zamanlama, reaksiyonla harmanlandığı bu ortamda, bir yandan üstünüze gelen saldırılardan kaçarken, WASD kontrolü ve imleç bazlı hedefleme ile rakibinize saldırılar düzenleyeceksiniz. Takımınızı toplayın ve mücadeleden zaferle çıkan siz olun.