Hepimizin severek oynadığı League of Legends şampiyonu Lucian, etkileyici ve üzücü bir hikayeye sahip.

 “Kadim mi kadim bir güçle donatılmış birer yadigâr olan silahlarıyla, Lucian; yaşayan ölülerin yarattığı tehlikenin karşısında duran, yılmaz bir bekçi. Sahip olduğu katı kararlılıktan, arındıran saldırılarıyla yok ettiği, akla hayale sığmaz dehşetler karşısında bile asla taviz vermiyor. Lucian’ın kasvetli bir görevi var: Öte tarafa geçemeden hapis kalmış varlıkların ruhlarını temizlemek; bu talihsiz ruhların arasında, Lucian’ın biricik aşkı da var.”

Hikayesinde oldukça ağır şeyler var, ama onun espritüel olmadığını söyleyemeyiz. Ayrıca “Şimşek Santrafor Lucian” kostümüyle, sporla, özellikle de futbolla yakından ilgileniyor gibi görünüyor. Fakat eski profesyonel futbolcu Edgar Davids bu kostümün kendine benzediğini iddia ederek Riot’a dava açtı ve kazandı. Bu dava oyun geliştiricilerinin başına büyük dertler açtı.

Hollanda sitesi Het Parool’a göre Riot, kostüm ile kişi arasındaki benzerliklerin Davids’in iddia ettiği kadar büyük olmadığını ve LoL oyuncularının da böyle düşünmediğini bildirdi. Mahkeme ise durumun biraz daha farklı olduğunu savunuyor. Davadaki hakim, Riot’un kostümden kazandığı paraya göre Davids’in tazminatını belirleyecek. Riot temsilcileri ise davayla ilgili yorumda bulunmayı reddetti.

ESG Tour Mykonos Kapalı Eleme Detayları Açıklandı!