Üçüncü günü tamamlanan TWC 2016’nın genel raporunu sizler için yazdık.

tn Tunus 0 vs 2 Türkiye 

Günün ilk maçı olan Tunus – Türkiye maçında millilerimiz Nuke haritasını yasakladı. Tunus ise Overpass haritasını yasakladı. Millilerimiz kendilerine güvendikleri haritalardan biri olan Train haritasını seçti. Tunus ise Cache haritasını seçti. Dust 2 ve Cobblestone haritaları da yasaklanınca, karar map’i olarak Mirage kaldı. İlk harita olan Train‘e T-side’da başlayan millilerimiz, haritanın ilk yarısını 11-4 önde tamamladı. İkinci yarıda 5-0’lık bir skor alan millilerimiz, ilk haritayı 16-4 kazandı. İlk haritanın öne çıkan ismi ise 28-12‘lik performansı ile Buğra “Calyx” Arıkan oldu.

turkiye-tunus-train

İkinci harita olan Cache haritasına CT tarafında başlamayı seçen millilerimiz ilk yarısını 13-2 kapattığı mücadeleyi, 16-2 kazanmayı başardı ve 2-0 ile yarı finale yükselmeyi başardılar. Milli takımımız için ikinci haritanın en iyi oyuncusu ise Can “XANTARES” Dörtkardeş oldu.

turkiye-tunus-cache

fr Fransa 2 vs 0 Kanada oooo-caanaadaaaa

Günün ikinci maçı ise Fransa ile Kanada arasında oynandı. İlk maçta Fransa Dust2 haritasını seçti. Kanada ise maça T-side’da başlamayı tercih etti. İlk yarısı 9-6 Kanada üstünlüğü ile tamamlanan mücadelede, Fransa bir geri dönüş yaparak maçı 16-13 kazandı. İlk haritanın en iyi oyuncusu ise 21-14‘lük performansı ile Valentin “mistou” Balbastro oldu.

fransa-kanada-d2

İkinci harita ise Kanada takımının seçtiği Cache haritası oldu. Fransa ise bu haritaya CT tarafında başlamayı seçti. İlk yarısını 15-0 önde tamamlayan Fransa, 16. round’u da alarak ikinci haritayı 16-0 kazandı. Maçın oyuncusu ise 21-7 oynayan Fabien “kioShiMa” Fiey oldu.

fransa-kanada-cache

dk Danimarka 2 vs 0 Singapur sg

Günün üçüncü maçı ise Danimarka ile Singapur arasında oynandı. Singapur Dust2 haritasını seçti ve Danimarka haritaya T tarafında başlamayı seçti. İlk yarıyı 11-4 önde tamamlayan Danimarka takımı, ilk haritayı 16-4 kazanarak durumu 1-0 yaptı. Bu haritada öne çıkan performans ise Lukas “gla1ve” Rossander’den geldi.

denmark-sinagpore-d2

Danimarka’nın seçtiği harita ise Mirage oldu. Singapur haritaya CT tarafında başlamayı seçti, ancak ilk yarıyı 8-7 geride tamamladı. Kafa kafaya geçen bu haritada galip gelen taraf yine Danimarka oldu ve ikinci haritayı 16-14 kazanarak maçı 2-0 kazandı ve adını yarı finale yazdırdı.

denmark-sinagpore-mirage

seweeden İsveç 1 vs 2 Arjantin argentina

Günün son maçı ise bugün oynanmış olan en çekişmeli maç oldu. İlk harita Arjantin’in seçmiş olduğu Overpass haritası oldu. İlk yarısı 10-5 Arjantin üstünlüğü ile tamamlanan harita, 15-15 bir eşitlikle uzatmaya gitti. Uzatmalarda Arjantin rakibine 4-2 bir üstünlük sağladı ve ilk haritayı 19-17 kazanarak durumu 1-0’a getirdi.

isvec-arjantin-overapss

İkinci harita ise İsveç’in seçtiği Mirage oldu. İlk yarısını 10-5 önde tamamladığı haritayı, 16-5 kazanan İsveç takımı durumu 1-1’e getirerek eşitliği yakaladı. Fredrik “slap” Junbrant 27-8 oynayarak bu haritanın MVP’si oldu.

isvec-arjantin-mirage

Karar haritası ise Cache oldu. Haritaya T tarafında başlayan Arjantin takımı ilk yarıyı 8-7 önde tamamladı. Maç ise 15-15 sonuçlanarak uzatmaya gitti. Uzatmalarda 4-1’lik bir üstünlük sağlayan Arjantin takımı 19-16 haritayı kazanarak maçı 2-1’e getirdi ve yarı finale ismini yazdıran taraf oldu.

isvec-arjantin-cache

Bugün saat 11’de oynanacak olan karşılaşmada Fransa ile karşılaşacak olan millilerimize başarılar diliyoruz. Yayına www.azubu.tv/efragtr adresinden ulaşabilirsiniz. Mücadele ruhu sizinle olsun!