Daha önce takımdan ayrılacağı dedikoduları dönen tecrübeli oyuncu TaZ, yedek kadroya alındı.

VP’nin sevilen oyuncularından Pasha, Facebook sayfasından şunu yazdı:

“8 yıllık bu süreçte inişler ve çıkışlarımız oldu, 8 yıllık bu süreçte elektronik sporlar tarihine çok güzel şeyler kattık ve bunları kimse bizden alamaz.”

Takım koçu kuben‘in, konuyla ilgili yorumu ise şöyle:

“Geçen yıl çoğu anlamda kötü geçti. Sonuçlar ne taraftarımızı ne de bizi tatmin etti. 2017’de bir çok şey denedik, IGL değiştirdik, AWPer değiştirdik ancak bunların hiçbiri istediğimiz sonuçları vermedi. Tier 1 takımlar arasında ilerlemeye devam etsek de sahneye bir çok yeni genç oyuncu çıkmaya başladı ve çok hızlı tecrübe kazanıyorlar. Ünlü bir söz şöyle der “eğer yerinde sayıyorsan, geriye gidiyorsun demektir.” ve şunu söyleyebiliriz ki bizim yeterliliğimiz artık bilinmeyen bir yere doğru gidiyor. Dolayısı ile bir değişiklik yapmaya karar verdik. Belki hemen en tepeye çıkamayız ama üst takımlar arasında yer alabiliriz. Dolayısı ile takıma bir taze kan katılması gerektiğini düşündük. Önümüzdeki 30 gün TaZ yerine Kinguin’den MICHU bizimle oynayacak. Starseries Kiev ve IEM Katowice turnuvalarında bizle olacak. Sonrasında ne olacağını ise bize zaman gösterecek.”

TaZ ise Facebook üzerinden şu açıklamayı yaptı:

“Bugünden itibaren, artık Virtus.pro beşlisinde oynamayacağım. Takım, onların planlarına uygun olmadığıma karar verdi ve buna sadece saygı gösterip onlara gelecekte iyi şanslar dileyebilirim! Bana kalırsa, bu değişiklik iki taraf için de en iyisi. Hayatta değişiklik yapmak gerekir ve ben önümdeki zorluklara bakacağım. Bu, benden duyduğunuz son mesaj değil. Motivasyonla ilgili bir sorunum hiçbir zaman olmadı, ama size şimdi söyleyebilirim ki, her zamankinden daha mutlu ve motiveyim!”

Umarız bu değişiklik, hem Virtus.pro hem TaZ adına en iyisi olur. Gelişmeleri duyurmaya devam edeceğiz.

SK WESG Kuzey Amerika Bölgesel Finalleri’ni Kazandı!