Geçtiğimiz günlerde Overwatch sosyal medya hesapları tarafından yayınlanan görseller, yeni kahramanın Emre Sarıoğlu adında bir Türk olabileceği düşüncesine yol açmıştı. Fakat yayınlanan yeni görselleri farklı bir kahraman ile karşılaşacağımızı gösteriyor.

Emre Sarıoğlu isminin ilk kez geçtiği raporda, Türkiye’de gerçekleştirilen operasyonda Torbjörn‘ün yaralanması ve Reinhardt tarafından kurtarılması anlatılıyordu. Bu raporda bulunan Emre Sarıoğlu ismi, yeni kahramanın ilk tanıtımı olarak düşünülmüştü. Fakat sosyal medya hesaplarından yayınlanan ve Torbjörn tarafından kaleme alınan mektup, kızı Bridgitte‘nin ismini nasıl aldığını anlatıyor. Hemen ardından, bir gün sonra yayınlanan yeni bir görsel ise, “Slaga v3.0” isminde, çekiç benzeri bir silahı bizlere tanıtıyor. Bu görsellerden yola çıkarak, Overwatch’a yeni gelecek kahramanın, beklediğimiz gibi Emre Sarıoğlu değil, daha önce Honor and Glory videosunda gördüğümüz, Torbjörn’ün kızı Bridgitte olduğunu düşünmeye başladık.

Tüm bu ipuçlarının yanı sıra, Overwatch’un Japonya resmi hesabı bugün Twitter üzerinde yaptığı bir hata ile, 27. kahramanın Bridgitte olduğunu neredeyse onayladı. Resmi hesap üzerinden gönderilen tweet, Overwatch hesabının Bridgitte kahramanının teaser dosyasının konumunu içeriyor. Bu tweet hızlı bir şekilde kaldırılsa da, hayranları tarafından görüldü ve sürprizi biraz erken açıklamış oldu.