Sihirdar Vadisi’nin yeni takımı 1907 Fenerbahçe Espor geçtiğimiz SuperMassive TNG takımının Şampiyonluk Ligi haklarını aldığını duyurmuş ve bu hafta içerisinde de kadrosuna daha önce Beşiktaş ve SuperMassive’de izlediğimiz Berke “Thaldrin” Demir’i getirmişti. Aynı hafta içerisinde 1907 Fenerbahçe, takımı çalıştıracak olan koçunda duyurusunu yaptı. Chris “MoSiTing” Würger ile anlaştığını takipçilerine duyurdu.
Chris Würger’i geçtiğimiz sezon Team Turquality’nin başında görmüştük. TT kötü geçen sezonun ardından ligde kalma mücadelesini kaybetmiş ve Şampiyonluk Ligi haklarını kaybetmişti. Bu süreçte Chris Würger her ne kadar beğeni toplasa da, gidişata dur diyememişti. Daha önce Avrupa’dan bildiğimiz Copenhagen Wolves ile çalışan koçun yeni takımıyla kuracağı uyum merak konusu olacak.
Ülkemizde çalışan bir diğer yabancı koç olan, SuperMassive’in koçu Adrian “Hatchy” Widera ise MoSiTing hakkında şu yorumları yaptı;

MoSiTing hakkında bilgisi olmayan herkes için – o fantastik bir koç. Tamamen saygımı kazanmış çok fazla koç yok fakat o bu sayılı kişilerden biri. Geçen sezon TT ile çok kötü şartlarda çalışmak zoruna kaldı – ve TT gayet iyi makro oyun sergiledi. Bunların hepsi MoSiTing sayesindeydi. Benim için heyecanlı bir gün, o benim yakın bir arkadaşım ve onu destekliyorum. Fenerbahçe yapılabilecek en iyi transferleri Thaldrin ve MoSiTing ile yaptı. Fakat şimdi işleri zor. Hala 4 tane daha oyuncuya ihtiyaçları var.

MoSiTing’in takıma nasıl bir katkı sağlayacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.