Oyun Başlasın Türkiye ekibi ile Ankara Atatürk Spor Salonu’nda 26 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek etkinlikte; PUBG Mobile turnuvaları, seminerler ve hediyelerle dolu bir gün Ankara halkını ve gençleri bekliyor. Mansur Yavaş’ın katılımıyla gerçekleşecek etkinlik, halka açık ve ücretsiz olacak.

Genç kuşağın isteklerini ve ihtiyaçlarını yakından takip eden Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, oyun ve espor adına büyük bir adım atarak, gençler için güzel bir etkinliğe imza atıyor. Oyun Başlasın Türkiye’nin ilk ayağı Ankara’da başlayacak olan etkinlikler, birçok oyun ve espor seven genci bir araya getirecek.

Gençlerle birlikte, gençler için

Gençlerle sürekli birlikte olan ve onların ihtiyaçlarını dinleyen Mansur Yavaş, bu konuda Ankara şehrindeki gençler için Oyun Başlasın Türkiye Etkinliği’ni ilk olarak Ankara’da başlatılması için çalışmalarını tamamladı. Oyun Başlasın Türkiye’nin Ankara’da gerçekleşecek ilk ayağı, kamuya açık olarak gerçekleşecek ve tüm gün sürecek PUBG Mobile turnuvalarına ev sahipliği yapacak. 26 Ekim 2019’da Ulus Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşecek etkinlik, herkese açık ve ücretsiz olacak. Kapılarını saat 11.00’da açacak olan OBT etkinliği, akşam saatlerine kadar devam edecek. Mansur Yavaş’ın katılımıyla gerçekleşecek etkinliğe Ankara’daki herkes davetli!

Turnuvalar ve ödüllerle dolu bir gün olacak

Oyun ve espor denildiğinde akla ilk gelen oyunlardan biri olan son dönemin en popüler oyunu PUBG Mobile, bu etkinlikte oyuncularla buluşacak. PUBG Mobile turnuvalarında gerçekleşen kıyasıya mücadeleler sonrasında dereceye giren oyuncular ödüllerle taçlandırılacak. Her birine 100 kişinin katılacağı 3 ayrı turnuvanın gerçekleşeceği etkinlikte, en iyi oyuncular finale katılmaya hak kazanacak. Ayrıca turnuvaya katılamasa da etkinliğe katılan herkesi ödüllendirmek ve hediyeler dağıtmak isteyen OBT, kimseyi eli boş göndermemek için katılımcılara birçok sürpriz hazırladı. Dlive, Monster Notebook, Razer Gold, Redbull ve Steelseries’in sponsorluğında gerçekleşecek etkinlikte, katılımcılar için hazırlanan sürpriz hediyeler dışında Monster Oyun Müzikleri Orkestrası da seyircilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Turnuvaya katılmak isteyenler ön kayıt yaptırmak zorunda

26 Ekim Cumartesi günü Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenecek ödüllü PUBG Mobile turnuvalarında mücadele etmek isteyenlerin, www.oyunbaslasin.com internet adresi üzerinden, turnuvaya kayıt yaptırması gerekiyor. Alınan kayıtlar sonrasında, OBT ekibi katılımı onaylanan oyunculara e-posta ve SMS ile haber verecek.

Hem gençler hem de aileler bilinçlendirilecek

Geçtiğimiz 10 yıl içerisinde büyük bir gelişme sergileyen oyun ve espor dünyası, gençler arasında da oldukça popüler bir konu. Türkiye’ye yapılan yatırımlar ve oyun tutkunlarının başarılı performansı sayesinde ülkemizde de profesyonel anlamda meslek haline gelen espor, gençler için güzel fırsatlar sunuyor. Ankara Belediyesi desteği ile gerçekleşen etkinlikte kariyer planlaması, iş olanakları, esporcu olma ve oyun oynamanın kişinin sağlığı açısından neler ifade ettiği gibi konular, alanlarında profesyonel çalışmalar gerçekleştiren isimlerin yapacağı atölyelerde işlenecek konulardan bazıları olacak. Bu sayede hem gençleri hem de ailelerini oyun ve espor hakkında bilinçlendirmek isteyen OBT ekibi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi, turnuvaların yanı sıra faydalı olabilecek içeriklerle de katılımcıları karşılayacak.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi için www.oyunbaslasinturkiye.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Team Razer Street Fighter Ekibini Keita “FUUDO” Ai İle Güçlendirdi