Dünyanın en iyi monitör firmalarından kabul edilen AOC, Team Liquid ile güçlerini birleştirdi. Team Liquid bu anlaşma ile her oyuncuda olan iyi ekipmanla oynama isteğini AOC’un üst düzey serisiyle sonuna kadar yaşayacak. 144 Hz ve yüksek yenileme hızı, 1 ms gibi çok düşük bir tepkime süresiyle ve Adaptive-Sync veya NVIDIA G-Sync’le beraber gelen monitörler sayesinde Team Liquid takımı, karşısındaki üst düzey espor rakiplerine karşı görüntüde takılmalar, ekran kırılması, bulanıklık olmadan yarışabilecek. Aynı monitörler bir çok evde kullanılmak üzere yola çıktı bile; Artık, espor meraklıları Team Liquid’deki idolleri gibi durdurulamaz oyuncu ekipmanından faydalanabilecek.

Bu büyük ortaklıktan önce, Team Liquid’in CS:GO oyuncuları AOC’un en yeni oyuncu monitörlerini test etmişti. Kararlarını Nick “nitro” Cannella şu sözlerle açıkladı: “Bootcamp’te AOC monitörleriyle oynama şansı yakaladım. Bana iyi hissettirdi ve iyi oynadığım de_train’de bunu adım adım hissetmemi sağladı. CS:GO oynarken çoğunlukla monitörler arasındaki farkı söyleyebilmek mümkündür ve ben AOC monitörlerinin performansından oldukça memnun kaldım. Renkleri çok iyiydi ve çok isabetliydi. 144 Hz monitörle oynadıktan sonra başka bir şeyle oynamadım çünkü tepkime ve gecikme süreleri beni rahatsız etti. AOC monitörlerini kullanmak için can atıyorum”

Günümüzün profesyonel espor endüstrisinde ortaklık ve sponsorluk her anlamda ciddi bir bağlılık gerektiren bir durum ve anlaşmalardan önce de bu uyum iki taraf için de çok önemli. AOC ve Team Liquid de bu ortaklığa StarCraft II, League of Legends, CS:GO, Dota 2, Halo, Hearthstone, Heroes of the Storm ve Overwatch oyunlarının bir çok lig ve turnuvasını dahil ederek bu bağı uzun süreli tutma niyetinde.