Counter Strike: Global Offensive takımı Astralis, eski adı Unibet Group olan Kindred Group‘la sponsorluk anlaşması imzaladı. İki yıllık bu anlaşma süresince Unibet, önümüzdeki aylarda yeni girişimler ve teklifler sunuyor olacak.
Yapılan basın açıklamasına göre bu iki yıllık anlaşmanın maliyeti birkaç milyon dolar değerinde ama tam bir miktar açıklanmadı. Astralis’in ana şirketi RFRSH Entertainment, Kasım ayı başında Danimarkalı büyüme fonu şirketi Sunstone ve Creandum’dan da 11,3 milyon dolarlık yatırım almıştı. RFRSH aynı zamanda League of Legends organizasyonu Origen markasını da bünyesine katarak Riot Games’in düzenlediği LEC ligine kabul edilmişti.
Unibet, Astralis’in beşinci sponsoru. Oyun donanım üreticisi Turtle Beach, kıyafet markası Jack and Jones, enerji içeceği NOCCO ve Esports.com da diğer dört sponsoru.

“Espor, dünyanın her köşesindeki hayran kitlesiyle milyar dolarlık bir iş sektörüne dönüştü,” diyor Kindred Group CCO’su Rhodri Darch. “Astralis, CS:GO dünyasınn starı ve dünyanın en iyi takımıyla güçlerimizi birleştireceğimiz için çok heyecanlıyız.”

“Astralis, stratejik planları ve kusrusuz takım oyunlarıyla tanınıyor ki Kindred de aynı karakteristik özelliklere sahip. Astralis’le ortaklık kurarak, hem oyunculara hem de izleyicilere daha büyük heyecanlar yaşatmayı ve esporu daha geniş bir izleyici kitlesine ulaştırmayı umuyoruz.”

RFRSH’nin kurucu ortağı Jakob Lund Kristensen de şunları ekledi, “Astralis’in marka sponsoru olarak Unibet’i ağırlamaktan büyük bir şeref duyuyoruz. Bu anlaşma, Astralis’in önümüzdeki yıllardaki kararlılğıını ve büyümesini garanti altına alacak.”