ASUS ve AMD iş birliğiyle doğan ASUS Radeon CS:GO TurnuvasıCounter-Strike tutkunları için son sürat devam ediyor. 3 hafta sürecek 4 elemenin sonucunda dereceye giren takımların İstanbul Beşiktaş Adeks‘te büyük ödüller için mücadele edeceği turnuvanın ikinci eleme kayıtları açıldı. Ödülleri tekrar hatırlattıktan sonra eleme kayıtlarına geçelim.

cs_go_amd_asus_radeon

5v5 oynanacak turnuva için Eylül ayı boyunca elemeler gerçekleşecek. Bu elemelerden son ikiye kalan takımlar doğrudan 25 Eylül Pazar günü Adeks’te oynanacak offline finallere katılmaya hak kazanacak. Elemelerdeki karşılaşmalar BO1 yani tek maç üzerinden oynanacak. Eğer elemeler sonucunda dereceye giremezseniz bir sonraki hafta tekrar şansınızı deneyebilirsiniz!

Ödüllerden bahsedelim biraz:

  1. takıma: 5x ASUS VX245H Freesync 75Hz Full HD Gaming Monitör
  2. takıma: 5x ASUS Radeon Strix-RX460-O4G Gaming Ekran Kartı
  3. takıma: 5x Cerberus Klavye / Mouse Set

*1Turnuvanın online elemeleri Toornament sistemi üzerinden oynanacak. Basit ve kullanıcı dostu arayüzüyle hiçbir sorun olmadan takım kaptanınız kaydınızı oluşturabilir ve maçlarınızı takip edebilirsiniz. Turnuva kuralları, takvimi ve kayıt işlemleri için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

*CS:GO oyun sunucularını ve TeamSpeak 3 sunucusunu, sunucu sponsorumuz Nitrado sağlamaktadır.

ASUS Radeon CS:GO Turnuvası Eleme #2 Kayıt

Turnuva hakkında tüm sorularınız için asuscsgo@dijitalsporlar.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.