Berlin International Gaming (BIG) organizasyonu, HP’nin donanım markası OMEN ile Temmuz 2018’de başlayan ortaklığını büyüttü.

Ek olarak BIG oyuncuları alıştırmalarında OMEN’i kullanmaya devam etmelerinin yanında şirketler, genç oyuncuların yeteneklerini arttırmak için bir akademi programında birlikte yaptıkları çalışmaları da genişletti.

Şirketler “BIG. OMEN Academy Team” i kurdular ve küçük bir Counter-Strike: Global Offensive takımının Alman 99damage Ligi’nin ilk bölümünde bulunmasına yardımcı oldu. Son zamanlarda BIG. OMEN Academy, iki oyuncu daha getirip koçluk kadrosunu genişletmiş bulunuyor.

“HP markası OMEN ile çok yönlü bir ortaklığımız ve hedefimiz var: esporu yeni bir seviyeye çıkarmak ve genç yeteneklerin adım atması için önlerini açmak istiyoruz.” diyerek devam etti BIG CEO’su Daniel Finkler. “Bu iş birliği gerçekten çok yakın ve BIG. OMEN Academy Team ile birlikte kulübümüze uzun süreli faydası olacak bir takım oluşturduk. Bu başarı hikayesini devam ettirmek için sabırsızlanıyorum.”.

BIG’in diğer ortakları arasında Betway, CORSAIR, Red Bull ve Hörluch bulunuyor.