İnsanların sosyal gündemde yaşanan olaylara tamamen sanal puanlarla tahminler yaptığı ve bu tahminleri dopdolu bir mağazayla taçlandırdığı son günlerin en büyük trendi Bilemezsin‘de, kuponlar artık espor’a daha fazla doyacak.

100.000 üzeri üyesi ve günlük 40.000 aktif kullanıcısı olan Bilemezsin’de, espor alanındaki “Gündem” kategorisiyle son gelişmeler hakkındaki tahminlerinizi konuştururken, “Maçlar” kategorisiyle yurt içi ve yurt dışında oynanan maçlarla ilgili de tahminler yapabileceksiniz. Bu içeriklerle espor sahasında yaşanan son gelişmeleri, kullanıcılar arasında eğlenceye ve rekabete dönüştürmeyi amaçlayan Bilemezsin espor’a site ve uygulama üzerinden ulaşılabilecek.

Bilemezsin espor sadece içerikleriyle ve maç tahminleriyle kullanıcılara seslenmeyecek. Tahminler sonucunda elde edilen sanal puanları, espor tutkunlarına özel bir mağaza ile mükemmel hediyelere çevirme fırsatı sunacak.

Bilemezsin espor için daha önce benzer bir sistem ile espor hayranlarına seslenen Gameception ailesi ve içerik anlamında sektöre yeni bir ruh kazandıran Fourespor dergisiyle güçlerini birleştiren Bilemezsin.com, böylece yeni espor platformuyla oyunculara aşağıdaki linklerden daha eğlenceli ve özel içerikler sağlayacak.

İnternet sitesine ulaşmak için:

www.bilemezsin.com

Facebook/bilemezsinespor

Twitter/bilemezsinespor

Bilemezsin App Store:
https://itunes.apple.com/it/app/bilemezsin-sosyal-tahmin-oyunu!/id1143928475?mt=8

Bilemezsin Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bilemez.sin&hl=en