RFRSH Entertainment, BLAST Pro Series Miami‘nin partnerlerini duyurdu.

Partnerler arasında, fast-food zinciri Burger King, enerji içeceği markası GFUEL, antreman aracı Play Top Frag ve oyuncu koltuğu uzmanı Vertagear bulunuyor.

Burger King’in rolü, diğer partnerlerden biraz daha ayrıntılı olarak, BLAST hakkında içerik üretme ve hayranların 12-13 Temmuz’da Galen Center‘da düzenlenecek BLAST Pro Series Los Angeles‘a bilet kazanabileceği online bir etkinlik düzenlemeyi içeriyor.

RFRSH Entertainment ve BLAST Pro Series’in Reklam Çözümleri Müdürü Leo Matlock‘un konuyla ilgili yorumu şöyle:

“Partnerlerimizde yakın bir iletişim içindeyiz ve bizimle birlikte yüksek klasmanda canlı bir espor şovu sunma tutkusunu paylaştıklarından eminiz. 2019’da dört farklı ülkede beş BLAST etkinliği düzenledik ve 2019’un sonundaki büyük final şovundan önce 2019’da toplamda yedi turnuvamız var.”

“Her BLAST Pro Series’de, daha büyük ve güçlü hale geliyoruz. Yeni partnerlerin bize katılmasıyla, bir sonraki etkinliklerimizde daha da büyüyeceğimiz şüphe götürmeyen bir gerçek. Aynı zamanda, bu tarz partnerliklerin iki taraf için de ne kadar verimli olabileceğini göreceğiz. Global ölçekte inanılmaz şekilde büyüyen bir endüstriye markaları getiriyoruz.”

Sky, Red Bull, Ben & Jerry’s, Fallen Store ve Cougar Gaming, Blast Pro Series São Paulo etkinliği için duyurulan, yerli turnuva partnerleri. Bu isimlere ek olarak, OMEN by HP, Betway ve Twitch de, Blast Pro Series’in bütün etkinliklerinde global partner olarak yer alıyor.

BLAST Pro Series: Miami, 13-14 Nisan’da, dünyanın en iyi 6 CS:GO takımının 250.000 dolar ödül havuzu için yarışmasını sahne alacak.