Cloud9 ikinci bir Apex Legends takımı kurdu ve bu takım tamamen Brezilyalı oyunculardan oluşan ilk takım.

Immortals ve Luminosity Gaming gibi diğer organizasyonların ikisinin de, şu an, Counter Strike: Global Offensive‘de Brezilya’dan takımları bulunmakta.

Apex Legends’ın Şubat ayında devasa izlenmelere ulaşmasının ardından birkaç organizasyon daha Apex Legends takımı kurdu. Cloud9 duyurduğu bu Apex Legends takımıyla ilk Brezilyalı kadrosunu kurmuş oldu.

Mart ayında Kuzey Amerikalı ekiple anlaşmasının ardından, Nino “ninexT” Pavolini, Gabriel “isno” Ceregatto, and Vinícius “noted” Mancinni, Cloud9’ın ikinci Apex Legends takımı oldu.

Cloud9, Şubat ayında Brezilyalı League of Legends oyuncusu ve yayıncısı Flávio “Jukes” Fernandes ile sözleşme imzaladı. Lucas Braga, hem Fernandes hem de bir bütün olarak, ülke için Cloud9’ın menajeri oldu.

Cloud9, Brezilya’da hamle yapan en yeni organizasyon. Geçtiğimiz sene, Immortals takımı, yeni CS:GO kadrosu ve sponsorlarıyla MIBR‘a feshedildi. OpTic Gaming‘in geçen sonbahar kısa süre faaliyet gösteren kadın CS:GO takımının yanı sıra, Luminosity Gaming‘in de önceden sahip olduğu PUBG takımının yanı sıra, şu an, Brezilyalı CS:GO kadrosu bulunuyor.