Kuzey Amerikalı organizasyon Cloud9, BLAST Pro Series Miami öncesi gözüne kestirdiği René ”cajunb” Borg ile anlaşma imzaladı.

Dexerto önceden, Mart ayının sonunda Dane OpTic’in kadrosundan ayrıldıktan sonra, iki parti arasındaki anlaşmazlıkların muhtemel bir anlaşmaya yol açacağını iddia etmişti.

Cloud9‘ın kadro açığı 9-11. sıralamada bitirdikleri IEM Katowice Major‘de kadronun gücünü kaybetmesine sebep olan Fabien “kioShiMa” Fiey ile yollarını ayırdıktan sonra ortaya çıkmıştı.

@Cloud9: “#C9CSGO ekibine son katılan yeni oyuncumuz René ”cajunb” Borg’a bir merhaba diyin!”

Cloud9’ın web sitesinde yazılan karşılama haberinde cajunb şunları söyledi:
”Cloud9 gibi bir organizasyona katıldığınızda her zaman çok fazla baskı ve beklenti olur. Başarıya ulaşmak ve hayranlarımızı gururlandırmak için takım arkadaşlarımla birlikte elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

Cloud9 CS:GO takımının genel menajeri, Jonathan Tran da,”Cajunb gibi bir veteranın Cloud9’da oynayacağı için heyecanlıyım. Counter Strike’daki yıllarının tecrübesinden genç oyuncularımıza birçok şey katacağına inanıyorum.” açıklamasında bulundu.

Cloud9’ın takım sahibi Jack Etienne de şunları ekledi:
”Cajunb’ninki gibi engin bir espor kariyeri görmek nadirdir ki, onunla çalışma şansına sahip olduğumuz için gerçekten çok memnunuz. Cloud9’a hoş geldin cajunb!

Cloud9’ın yeni kadrosu ilk kez 12-13 Nisan ‘da düzenlenecek 250.000$ ödül havuzu olan Blast Pro Series Miami‘de sahneye çıkacak.

Cloud9’ın güncel kadrosu şu şekilde:
Timothy ”autimatic” Ta
William ”RUSH” Wierzba
Maikil ”Golden” Selim
René ”cajunb” Borg
Daniel ”vice” Kim (deneme aşamasında)

Ronald ”Rambo” Kim (Koç)