Kuzey Amerikalı espor organizasyonu Complexity Gaming, 11.000 metrekarelik merkez binası GameStop Performans Merkezi kapılarını resmi bir şekilde açtı.

ICRAVE firması tarafından tasarlanan bina, Complexity Gaming oyuncularına olan olanakları dışında halka açık ve hayranlar ile ziyaretçiler için bazı alanları da barındırıyor.

Complexity Gaming Kurucu ve CEO’su Jason Lake, “Yeni merkezimizin açılmasını, genel olarak espor endüstrisinin profesyonelleşmesi ve Esports 3.0 vizyonumuz için kritik bir adım olarak görüyoruz.” diyerek devam etti. “Kurumumuzun tarihi göz önüne alındığında, oyuncularımızın yaşam kalitelerini arttıracak ve hayranlarımız için The Star in Frisco’da kalıcı bir ev sağlayacak olan bu müthiş tesiste devam etmekten dolayı heyecanlıyız.”.

GameStop Performans Merkezi, HyperX ve Mamba Sports ile ortak çalışan ve eğitime odaklanan Mind Gym’i bünyesinde barındırıyor. Bunun yanında bira şirketi MillerCoors ile yapılan anlaşma ile, oyuncuların enerjilerini atıp oyunları gözlemlemeleri için Miller Lite Oyuncu Salonu da bulunuyor. Diğer alanlarda da ileri seviye antrenman odaları, oyuncuların antrenman sonrası toparlanması için odalar, araştırma ve testlerin yapılacağı inovasyon laboratuvarı ile yayın stüdyoları yer alıyor.

Dallas Cowboys’un Sahibi ve Başkanı Jerry Jones ise “Complexity Gaming’in The Star’daki merkezlerinin açılması, her yaştan hayrana bizimle etkileşim kurma imkanı sağlıyor. GameStop Performans Merkezi, espor dünyasına yepyeni bir heyecan getirecek ve The Star için benzersiz bir deneyim olacak olan ziyaretçilerin kampüsümüzü yakından görmelerini sağlayacak.” yorumunu yaptı.