Counter Logic Gaming, FILA ile Fortnite takımı için giyim partneri oldu. Partnerlik, Temmuz’daki Fortnite World Cup yayınları ile başlayacak.

Bu ortaklık FILA’nın ilk espor anlaşması oluyor. Ayrıca Counter Logic Gaming; FILA markasını, takımın Twitter’ı ve Fortnite oyuncularının bireysel Twitch yayınlarından destekleyerek de dijital platformlarıyla birleştirecek. MSG Esports’un işletme başkan yardımcısı Kristin Bernert’e göre şirket, Fortnite takımı ile birkaç girişim planlamakta.

“Bu, FILA’nın muazzam bir şekilde büyümeye devam eden espora olan ilk atılımı oldu.” dedi FILA’nın kıdemli pazarlama başkan yardımcısı Kelly Funke. “Counter Logic Gaming ile yapılan bu ortaklık; oldukça sadık hayranlarla iletişim kurmamıza, Fortnite World Cup gibi devasa etkinliklerde yer almamıza ve bizimle aynı tutku ile yaratıcılığı paylaşan çok sayıda oyuncu bile birlikte olmamıza olanak sağlıyor.”

Counter Logic Gaming, Champion’un Foot Locker için hazırladığı son espor ürünlerinin de bir parçasıydı. Bu ürünlerin satışı, Champs Sports, Eastbay ve Footaction gibi markalarda devam etmekte.

Şirketin daha önce de çalıştığı Newegg, Şubat ayında sunum ortağı olarak eklendi. Diğer Counter Logic Gaming sponsorları arasında ise Twitch, OMEN by HP, FedEx, Game Fuel, Squarespace, Spectrum ve Flexit yer alıyor.