Counter Strike Global Offensive Türk takımlarından Death Trap, Facebook sayfasından yaptığı açıklamada takım kadrosu ile anlaşmalı olarak ayrıldıklarını duyurdu. Takım kaptanı Berker “Gandhi” Kubatise konuyla ilgili aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Ocak ayından bu yana Death Trap adı altında mücadele verdik ve kulüple hiçbir sorunumuz olmadan yollarımızı ayırıyoruz. Death Trap ismiyle mücadele verdiğimiz bu dönemde her turnuvada bize destek olan takipçilerimize çok teşekkür ediyorum. Kadromuzda herhangi bir değişiklik olmayacak veya dağılmayacağız, aynı şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Death Trap’e bu zamana kadar bize sağladığı imkanlar ve destekler için çok teşekkür ediyoruz.”

Ayrıca takım Death Trap adına son turnuvasını bugün gerçekleştirecek. Kadronun yeni isimle hangi takıma gideceği ise merak konusu. Takipçilerden gelen yorumlar ise “Fenerbahçe, Ant eSpor, Beşiktaş” takımlarının bünyesi altına gireceklerinin işaretlerini veriyorlar. Bakalım Death Trap bünyesinden ayrılan kadroyu tahmin edilen takımlarda görebilecek miyiz? Çok yakında açıklanmasını bekliyoruz. Ve yeni takımlarında başarılar diliyoruz.

Death Trap e-Sports Kulübünün ve Gandhi’nin Açıklaması

ft