Oyuncular için önde gelen global yaşam tarzı markası Razer ve dünyanın önde gelen spor organizasyonlarından Alliance bugün yeni bir stratejik ortaklık ilan etti. Uzun vadeli ortaklık, Team Razer ve Alliance’ın ekiplerinin rekabet ettiği tüm disiplinlerde işbirliği yaptığını görecek.

Razer’la birliktelik aslen Nisan 2013’te; İskandinav ve Avrupa espor’unu desteklemek, bölgedeki gerçek yetenekli oyuncuların uluslararası sahnede parlamasını sağlamak amacıyla kuruldu. O zamandan beri Alliance, Twitch’in en büyük Dota 2 oyuncusu olan AdmiralBulldog ve Twitch’in en büyük Super Smash Bros oyuncularından biri olarak kabul edilen Armada gibi dünya çapında önemli oyuncularında bulunduğu  mevcut ve geçmiş kadrolarıyla kayda değer küresel başarılara imza attı.

Şimdi ise bu yeni iki yıllık ortaklığın bir parçası olarak, Alliance oyuncuları bir dizi BlackWidow klavye, DeathAdder Elite ve Naga Trinity faresi ve Kraken Tournament Edition kulaklıkları dahil olmak üzere en yeni Razer oyun çevre birimlerini kullanacak. Alliance, 2013 yılında o sırada Jonathan, “Loda” Berg başkanlığındaki Dota 2 takımı ile The International turnuvasının açılışını kazandığında öne çıktı. O zamandan beri tamamen oyuncu hakimiyetinde olan organizasyon, Dota 2 efsanesini geliştirmeye devam ediyor.

Razer’ın kurucu ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan, “Razer, 2013’te Alliance’ı oluşturmaya yardımcı oldu çünkü temel değerlerimizin çoğunu paylaşan bir espor ekibi gördük” dedi. “O zamandan beri, Alliance organizasyonlarını ve topluluklarını, büyük başarı elde etmelerini sağlayan bir takım ruhu, adalet ve özveri ile oluşturmaya devam etti. Alliance ile bir kez daha ortak olmaktan gurur duyuyorum ve Team Razer’ın desteğiyle, Alliance, bu yıl espor arenasında büyük bir etki yaratmak için müthiş bir kadro kuracak ”dedi.

Team Razer ile çalışarak Alliance, yeni Razer ürünlerinin geliştirilmesinde ve test edilmesinde önemli bir rol oynayacak. Razer’ın kapsamlı oyuncu-dahil araştırma ve geliştirme programı sayesinde Team Razer üyeleri yeni ürünlerin ilk aşamalarını deneyerek yaptıkları geri bildirim ile tüm oyunculara uyugun, nihai hale getirmek amacıyla  ilk erişim imkânı veriyor.

Alliance CEO’su Jonathan “Loda”, “Bugün, Razer’ı önümüzdeki 2 yıl boyunca ana ortaklarımızdan biri olarak tekrar ağırlamaktan büyük heyecan duyuyorum” diyor. “Alliance altında yarışmaya ilk başladığımda Razer, gemiye katılan ve bize destek veren ilk ortaklardan biriydi. 2013’te The Internationals’ta Aegis’i kazandığımızda Razer ile birlikteydi. Razer’in yüksek performanslı çevre birimleri ile oyuncularımız ve yeteneklerimiz artık kesinlikle herhangi bir yarışmaya hazır olacak. Razer, oyuncular için, oyuncular tarafından yapılan gerçek bir öncü. Razer ile, şu anda oyuncu temelli olan bir organizasyon olarak, bir sonraki büyük espor yıldızlarının birlikte büyümesini sürdürmeyi bekleyemeyiz.”

Team Razer’ın Alliance ile olan ortaklığı, ilk hedefi The International’ı tekrar kazanmak olan tüm esporcuların kendileri ve Alliance için yeni başarılar elde etmelerine yardımcı olmak adına organizasyonun özveri, takım ruhu ve topluluk gibi mevcut değerleri üzerine kuruldu.