ESL ve WESA, 1 milyon dolar ödül havuzuna sahip olan CS:GO Pro League Finalleri yedinci sezonunun 18-20 Mayıs 2018 tarihlerinde Texas, Dallas‘a döneceğini duyurdular.

Seyirciler, üç günlük grup müsabakalarının ardından, 2 çeyrek final, 2 yarı final ve büyük final karşılaşmalarını Verizon Theatre‘da canlı olarak izleyebilecekler.

Turnuva Facebook Live aracılığı ile İngilizce ve Portekizce olarak ilk kez yayınlanacak. 1080p/60fps seçeneklerinin de aktif olacağı bu Facebook yayınlarının yanı sıra VR yayınları da erişilebilir olacak.

WESA delegesi ve İcra Kurulu Başkanı Ken Hershman “Odense’de başarılı geçen Sezon Altı Finallerinden sonra Pro League Finallerini tekrar Dallas’a getirmek için fazlasıyla sabırsızlanıyoruz. Bu yıl Pro League yarışmasının dünya genelinde daha yetenekli ekiplere açılma imkanını artıracağız. Heyecan verici bir yılı ve finalleri sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

Geçen yıl Danimarka Odense’de düzenlenen finaller rekor düzeyde seyirciye ev sahipliği yaptı. Altıncı Sezon finallerinde, 2017 yılında yine Dallas’ta yapılan Beşinci Sezon finallerine göre eş zamanlı seyirci oranının %95lik bir artışa ulaştığı görüldü. Beş gün boyunca, 18 dilde yapılan 27 canlı yayın esnasında dört milyon saatten fazla içerik tüketildi.

ESL Kıdemli Ürün Başkan Yardımcısı Ulrich Schulze “Birkaç yeni takımın kurulması ve süper starların geri dönmesi ile bu sezonu izlemek çok heyecanlı olacak. Rekor kıran bir Altıncı Sezon sonunda, Pro League taraftarları için hem etkinlik alanında hem de çevrimiçi ortamda en iyi CS:GO deneyimini yaratmayı hedefliyoruz.” dedi.

Dallas’da düzenlenecek olan Pro League Sezon Yedi Finalleri biletleri 23 Şubat 2018 tarihinde Pasifik Saati ile 09:00’da satışa sunulacak.

HyperX İle Ubisoft‘tan Tom Clancy’s Rainbow Six 2018 Majors İçin Önemli İşbirliği