Geçen sene Kanada’nın Montreal kentinde düzenlenen turnuvada Na’Vi – Cloud9 mücadelesine ev sahipliği yapan turnuva oldukça renkli geçmişti.

Şu ana kadar sadece Güney Afrika elemelerinden turnuvaya katılmaya hak kazanan Bravado Gaming bulunuyor, diğer katılacak takımları belirleyecek elemelerin kayıtları ise devam ediyor. Batı Avrupa, Doğu ve Güney Avrupa ile İskandinav ülkelerinin ayrı elemelerde mücadele edeceği elemelerden turnuvaya toplam 6 takım katılacak. Bu elemelere ek olarak Fransa, Bulgaristan, Portekiz ve İran ülkelerine özel yapılacak olan elemelerden de 4 takım turnuvaya katılım bileti elde edecek.

Toplamda 32 takım turnuvada boy gösterecekken ESWC ekibi toplam ödül miktarının toplam 75.000 Dolar olduğunu da duyurdu.

  • Batı AvrupaKayıt Linki
    Katılım Gösterecek Ülkeler: Avusturya, Belçika, Fransa, Almanya, Lihtenştayn, Lüksemburg, Monaco, Hollanda, İsviçre, Birleşik Krallık, Malta, San Marino, Andorra, İrlanda, İspanya, Portekiz, İtalya,
  • Doğu ve Güney Avrupa – Kayıt Linki
    Katılım Gösterecek Ülkeler: Türkiye, Estonya, Litvanya, Letonya, Gürcistan, Ermenistan, Azerbaycan, Rusya, Kazakistan, Ukrayna, Belarus, Moldova, Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Macaristan, Polonya, Slovakya, Slovenya, Kosova, Güney Kıbrıs, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Kıbrıs, Yunanistan, Makedonya, Karadağ, Romanya, Sırbistan.
  • İskandinavKayıt Linki
    Katılım Gösterecek Ülkeler: İsveç, Norveç, Finlandiya, Danimarka, İzlanda, Faroe Adaları