Esporcuların kullandığı güncel donanım ve ekipmanlarla konforlu bir ortamda oyun oynamak isteyen herkesin buluşma noktası FDR Oyun Cumhuriyeti, ülkemizin en büyük oyun ve espor merkezini Metropol AVM’de açıyor. 26 Eylül’de gerçekleşecek özel lansmanda Galatasaray’ın ünlü kalecisi Muslera ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Anıl Piyancı da yer alacak.

FDR, katılımcılara eğlenceli aktiviteler deneyimleme şansı sunuyor. 2050 m2’lik alanı, 200 bilgisayar kapasitesi, espor sahnesi, özel antrenman odaları ve stüdyoları ile FDR Metropol AVM şubesi oyunseverlerin aklını başından alacak.

Lansmanda Muslera & Anıl Piyancı ve Güntekin Onay & İsmail Şenol’un gösteri maçının ardından Anıl Piyancı etkinliğe özel bir konser verecek. Moderasyonunu Murat Yenersoy’un yapacağı ‘Gamer Paneli’; Sergen, Emre Kayır, Ege Arseven ve Yunus FC’nin katılımı ile gerçekleşecek. Aynı zamanda Seyhan Şaşko’nun moderatörü olduğu ‘Esporun Geleceği Paneli’inde de Emir Aral, Bora Koçyiğit, Hakan Baş ve Serdar Ekrem Şirin konuşacak.

Futbol dart, langırt, ayak bilardosu, ayak tenisi  gibi alternatiflerle lansman alanının dışındaki bölümlerde de eğlenceli aktiviteler yer alacak.

beIN Sports TV’den ve Youtube kanalından canlı yayınların yapılacağı bu büyük açılışın detaylarına www.fdroyun.com adresinden ulaşılabiliyor.