Başarılı espor takımı G2 Esports, yeni stratejik partneri AORUS’u açıkladı. AORUS by GIGABYTE, önümüzdeki dönemlerde G2 Esports ile birlikte çalışacak.

Anlaşmaya göre AORUS sadece Gaming House’a ekipman desteği sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda Esports High Performance Centre‘in kurulumu için stratejik partner olarak konumlanacak. İlgili tesislerin Berlin’de G2 Esports tarafından kurulması planlanıyor.

G2 Esports CEO‘su Carlos ‘ocelote’ Rodrigue‘in yorumu şöyle:

“G2 Esports’un her gün gelişmesiyle beraber başarıya giden yolda yanımızda güvenilir ekipmanların olması gerekiyordu. AORUS by GIGABYTE ile ortaklığımızı duyurmaktan memnuniyet duyuyorum. Bunun anlamı da şu, takımlarımız ve oyuncularımız –kötü oynasam bile, ben de dahil– AORUS’un oyuncu PC’leri ve laptopları ile donatılacak. G2 Esports’un bu segmentinde atılan en büyük adım ve bu bizim için stratejik anlamda çok önemli. Birincisi, AORUS ile tutku, bağlılık ve mükemmeli arama anlamında oldukça benzerlik gösteriyoruz. AORUS, oyuncuların isteklerini karşılamayı hedefliyor, biz de oyuncularımız için maksimum konfor ve performansı istiyoruz. Bu işbirliği, konuştuğumuz anda yapımı devam eden, Berlin’deki ilk Esports High Performance tesisimiz için paha biçilemez değerde.”

AORUS Başkan Yardımcısı Eddie Lin‘in görüşü ise şöyle:

“Team AORUS, dünya çapında aktif olarak, heyecan verici, yetenekli ve bizimle aynı değerleri paylaşan takımlarla bir araya geliyor. G2 Esports’un da bunlardan biri olduğundan şüphemiz yok. Partnerliğimiz bize oyuncularla ve oyuncu camiası ile yakından ilgilenme fırsatı tanıyor. Espor için yetiştirilecek gençler için organizasyonun uzun vadeli planında böyle bir rol oynamamız bizi oldukça heyecanlandırıyor. Oyuncuları AORUS ekipmanlarıyla mücadele ederken görmek için sabırsızlanıyoruz.”