Yarı finalde Astralis‘i 2-1 geçen EnVyUs, finalde Amerikan ekibi CLG‘yi yenen dignitas ile karşılaştı. Bu turnuvaya çok iyi hazırlanmış olan EnVyUs, rakibini 3-0 yenerek 80 bin dolarlık ödülün sahibi oldu.

Karşılaşmanın ilk haritası dignitas tarafından de_cobblestone olarak belirlendi. Happy ve NBK’in üstün bir performans gösterdiği bu haritayı EnVyUs 16-4 kazanarak 1-0 öne geçti.

EnVyUs Happy
-İlk haritanın yıldızı Happy-

İkinci harita ise EnVyUs tarafından de_mirage olarak belirlendi. Tabanca elini kazanan dignitas ilk 3 eli almayı başardı. Ancak 4. elde silah alan EnVyUs, dignitas’ın bu serisini sonlandırdı. 1.6 K/D oranına sahip kennyS bu haritanın yıldızı oldu ve EnVyUs bu haritayı da 16-7 kazanarak seriyi 2-0‘a getirdi.

Üçüncü harita ise de_inferno oldu. dignitas iyi başlamış olsa da, EnVyUs 7 el üst üste kazanarak baskınlık kurmayı denedi. Ancak dignitas takımı maçtan kopmadıklarını gösterdi ve ilk yarı 8-7 EnVyUs üstünlüğü ile geçildi. Kioshima tabanca elinde kusursuza yakın bir performans gösterdi ve 4 rakibini düşürmeyi başardı. Skor 13-13’e geldiğinde bir mola alan ve bu moladan müthiş bir dönüş yapan EnVyUs, bu haritayı da 16-13 kazanarak seriyi 3-0‘a getirdi ve şampiyonluğa uzandı. Bir önceki harita olan de_mirage’ın yıldızı kennyS, bu haritada da 1.31 gibi bir K/D oranı yakalayarak takımını sırtladı.

EnVyUs kennyS
-EnVyUs takımının yıldızı kennyS-

Turnuvada sıralama ise şu şekilde oldu:

  1.      EnVyUs – $80,000
  2.      dignitas – $50,000
  3.      Astralis – $30,000
  4.      CLG – $20,000