İngiliz espor firması Gfinity, 3-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan CWL London organizasyonu için Activision Blizzard ile ortaklık kurdu. Etkinlik 7500 kişi kapasiteli Copper Box Arena’da yapılacak ve iki ayrı Call of Duty: Black Ops 4 yarışması bulunacak.

Ana etkinlik 325.000 dolarlık ödül havuzlu bir turnuva olacak ve 16 profesyonel takım mücadele edecek. Ayrıca 200’ün üzerinde takımın 75.000 dolar ödül için kıyasıya mücadele edeceği ve 5 kişiden oluşan her takımın katılım için yaklaşık 385 dolar ödeyeceği amatör bir turnuva da olacak. Sunum partneri olan ve özel olarak oyunların oynanacağı PlayStation 4 dışında herhangi bir sponsor ya da partner açıklanmış değil.

Gfinity Elite Series gibi kendi etkinliklerine ek olarak, Gfinity -GFIN adı altında Londra Menkul Kıymetler Borsası’nda umumi satın alımlara açık durumda- Birleşik Krallık sınırları içerisindeki espor etkinliklerini yürütmek için birkaç yayımcı ile ortaklık kurdu. An itibariyle FIFA ePremier League, F1 Esports Series ve Halo World Championship bunlara dahil.