Ubisoft, Gaming Istanbul 2018’de düzenlenecek Rainbow Six Siege turnuvası kayıtlarının açıldığını duyurdu. Kayıt tarihleri ve ödüller hakkındaki detaylara bakalım.

3 ve 4 Şubat’ta iki ayrı turnuva olacak. Turnuvalar 18 yaşından büyük herkes için GIST2018 kayıt portalından yapılabildiği gibi, GIST standında şahıs olarak da yapılabilecek.

Tecrübeli bir Rainbow Six Siege oyuncusu veya yeni bir oyuncu da olsanız, takım veya şahıs olarak da katılsanız, fantastik ödüller kazanmak ve GIST 2018’in Rainbow Six Siege şampiyonu olmak için mücadele verebilirsiniz!

Birincilik Ödülü: NVIDIA ve MSI‘in desteği sayesinde, Cumartesi ve Pazar günü kazanan takımdan her oyuncuya MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G ekran kartı ve Ubicollectibles’e ait Altı adet Koleksiyon Figürü olacak.

Bu yüksek detaya sahip figürler özel koleksiyon eşyaları olup, oldukça sınırlı sayıda üretiliyor. Figürler, SMOKE, ASH, MONTAGNE, IQ ve Ubisoft Store’a özel TACHANKA‘yı içeriyor.

Son olarak kazanan takım oyuncuları 600 RAINBOW SIX SIEGE kredisi ve RUBY SKIN kazanacaklar.

İkincilik ve Üçüncülük Ödülleri: Cumartesi ve Pazar günleri ikinci ve üçüncü olan takım oyuncuları da 600 RAINBOW SIX SIEGE kredisi ve RUBY SKIN kazanacaklar.

Turnuva kayıtları Ubisoft sitesindeki online kayıt portalından veya GIST’teki Ubisoft standından yapılabilir. Katılımcılar 18 yaş ve üstü olmalıdır. Ek olarak, yeteneğini daha da geliştirmek isteyen veya sadece oynamak isteyen kişiler için İtopya GeForce GTX ile AOC, Corsair, MSI markalarının donanım desteği sayesinde Rainbow Six’in yanı sıra Far Cry 5, The Crew 2 ve Assassin’s Creed Origins oyunları Ubisoft standındaki 10 oyun PC’sinde oynanabilir olacak.