Hearthstone Global Games‘de G grubunda yer alan millilerimiz 18 Nisan’da ilk maçına Vietnam‘a karşı çıktı. Ülkemizi temsil eden oyuncularımız Onay “RoL” Kartal Druid ve Paladin tercihinde bulundu. Cankut “StahpItBlizz” İşsever ise Rogue ve Priest classlarını seçti. Berk “berserkci” Elçi ise Warrior ve Warlock classlarını götürürken, Fatih “ThunderUP” Akduman ise Mage ve Shaman classlarını oynamayı tercih etti.

Karşılaşmanın ilk maçı RoL ile Ikki arasında oynandı. RoL Paladin oynamayı tercih etti ve rakibi Ikki ise Hunter oynadı. İlk karşılaşmayı Paladin ile kazanmayı başaran RoL durumu 1-0‘a getirdi. Karşılaşmanın ikinci maçı ise StahpItBlizz ile zGGLeoz arasında oldu. StahpItBlizz Rogue tercihinde bulunurken, zGGLeoz ise Warrior oynamayı tercih etti. Bu maçı da kazanmayı başaran millilerimiz durumu 2-0‘a getirdi. Müsabakanın son maçı ise Berserkci ile Chani arasında oynandı. Pirate Warrior‘un gücünü bir kez daha gösteren Berserkci, Chani’nin Elemental Shaman‘ını rahat bir şekilde geçti ve durumu 3-0 yaparak HGG’nin ilk grup maçından bizi galip taraf olarak ayırmayı başardı.

Grubumuzdaki diğer maç ise Polonya ile Taiwan arasında oynandı. Taiwan’ın 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlanan bu karşılaşma sonucu, grubumuzdaki puan durumu şöyle oldu:

Millilerimize 25 Nisan‘da Singapur’a karşı oynayacakları maçta başarılar diliyoruz. Mücadele ruhu sizinle olsun!