HWA’nın Sezon 5 kadrosunun dağılmasının ardından, oyuncuların nasıl bir yol çizeceğini merakla bekleniyordu. İlk açıklama ise ekibin eski saldırı gücü taşıyıcısı ve League of Legends sahnesinde herkesin tanıdığı Holyphoenix’den geldi.

İşte açıklaması:

Screenshot_75

“Son 3 yıldır Türkiye LCS’inde oynamaktayım. İlk 2 sezonda Dark Passage takımının bir üyesiydim ve bu kadroyla 2014’te ligi ilk sırada tamamlayıp Dünya Şampiyonasına gittik.

Huma, benim resmi olarak kadrosuna katıldığım ilk EU LCS takımı, ve su götürmez bir gerçek olarak birlikte çalıştığım en iyi ekip. Herkes bana çok yardımcı oldu, arkadaşça davrandı, ve bir oyuncu olarak benim için bu şahane ortamı ve tecrübeyi yarattı.

Huma’nın bünyesinde Saldırı Gücü Taşıyıcısı olarak yer alacağım. Destek oyuncum olarak Je Suis Kaas bulunacak. Benim hem kendim, hem de takım adına hedefim EU LCS seviyesine, bir sonraki sene içinde çıkabilmek. Bu oyuncu kadrosu ve ekip ile yeni bir motivasyon kaynağına sahip oldum ve daha iyi olma isteğim tavan yapmış durumda. Bu takım ile LCS’e çıkabileceğimize inanıyorum.”