Kingston Technology Company’nin oyuncu ayağı olan HyperX 13 Temmuz’da Şikago’da düzenlenen Red Bull Rise Till Dawn etkinliğiyle, 2019’da Red Bull’un espor turnuvalarına ve etkinliklerine partner olduğunu açıkladı. HyperX kulaklık, klavye, mouse, mouse pad, DRAM ve SSD kapsamında 2019’da özel sağlayıcı olacak. HyperX aynı zamanda Red Bull atletlerine, ana oyuncularına ve Santa Monica’daki Red Bull Esports Arena’ya ürün desteği sağlayacak.

“HyperX olarak Red Bull ile olan espor etkinliği ve turnuva birlikteliğimizi devam ettirdiğimiz için çok heyecanlıyız. Red Bull gibi dünya lideri olan bir markayla çalışmak çok büyük bir anlam taşıyor. Bizim en iyi oyun ekipmanlarımız elit katılımcıların büyük etkinliklerde en yüksek seviyede performans göstermelerini sağlıyor. Aynı zamanda Red Bull’un geniş kullanıcı ve oyuncu kitlesine ürünlerimizi sunmaktayız.

HyperX’in Red Bull turnuvalarına ve etkinliklerine sağlayacağı ürünlerin birkaçı ise; HyperX Cloud ve Cloud Stinger Wireless gaming kulaklık, HyperX Quadcast USB mikrofon, Chargeplay Duo PS4 ve Xbox One uyumlu kol sarj istasyonu.