Rekabetçi Fortnite yayıncısı ve içerik üreticisi Ewok Faze Clan bünyesine katılarak organizasyon bünyesine katılan ilk kadın oyuncu oldu.

Dün gerçekleşen 30 Milyon dolar ödül havuzlu Fortnite World Cup’ın bitişinin ardından Faze Clan’ın kurucularından olan Ricky “Banks” Banks’in açıklamasıyla Ewok’un Faze bünyesine katıldığı duyuruldu.

Banks: “Faze’e hoş geldin. İnanılmazsın ve bana ilham veriyorsun. Faze bünyesindeki ilk kadın. Bu kadar süre beklediğimize memnunum. Muhteşemsin.”

Ewok ise katılmasının haberini Twitter’daki takipçileriyle işaret diliyle anlattı ve ne kadar mutlu olduğu birçok kişinin dikkatini çekti.

Profesyonel olarak Solo ve Duo turnuvalarda bulunmayacak olsa da partner yayıncı olarak New York’ta düzenlenen Celebrity Pro-Am’e katılmış, şarkıcı Jordan Fisher ile birlikte etkinlikte 25. olarak bağış olarak 20.000 dolar toplamışlardı.

“Normalde yeni üyelerimizi açıklarken insanlara sürpriz yapıyoruz ancak bu gece en iyi haberle bizlere sürpriz yapıldı. Ekimize katılan ilk kadın üyemize merhaba diyin, FaZe Clan: Ewok”

https://twitter.com/FaZeClan/status/1155301012254666754

Ewok, Faze’in zaten yıldız oyuncu ve içerik üreticisi tabanlı ekibine katılan son kişi. Bu ekip NICKMERCS, Mongraal, Nate Hill, ve birçok ismi bünyesinde bulunduruyor.

Faze organizasyonu birçok profesyonel oyuncuyu ve içerik üreticisini yukarılara taşıyor. Bunların birçoğu şuan Twitch’in en popüler yayıncıları arasında.

Ewok zaten şuan Twitch’deki 200.000’in biraz altındaki takipçi sayısıyla kendi başına popüler olan yayıncılar arasında ancak ekibe katılımıyla bu rakamın hızlı bir şekilde büyüyeceği bekleniyor.

Popüleritesi Ninja ve DrLupo gibi isimlerle oynarken artmıştı. Yeteneklerine es geçemeyiz, ses konusunda dezavantaja sahip olsa bile oyun bilgisi ve nişan kabiliyeti profesyonel oyuncular kadar iyi.