N3rd Street Gamers, Walmart mağazalarındaki National Championship Series Academy Tier etkinlikleri için The Kellogg Company ile çeşitli Kellogg’s markalı ürünler için sponsorluk anlaşması imzaladı.

National Championship Series, Fortnite ve Overwatch‘ta amatör etkinlikler de içeriyor. Yarışmalar Cheez-It Grooves Tour kapsamında Dallas’ta (28 Ağustos – 1 Eylül), Spokane’de (11-15 Eylül), Colorado Springs’te ( 2-6 Ekim), Kansas City ve Nashville’ (tarihler açıklanacak) gerçekleştirilecek. Tüm bunlarda Kellogg 25 Academy Tier etkinliklerinde ortak olarak boy gösterecek.

Kellogg ayrıca Denver’da düzenlenecek olan National Championship Series majorda bir Overwatch turnuvasının da sponsoru olacak. Marka bunların yanı sıra bazı bazı Walmart mağazalarında 29 Eylül tarihindeki Overwatch League Grand Finals için düzenlenecek izleme partilerinin de sponsorluğunu üstlenecek. İzleme partilerinde katılımcılara maç esnasında Cheez-It Grooves, Pringles ve Rice Krispies Treats örnekleri sunulacak.

“Kellogg’s gibi küresel anlamda tanınan bir markayla ortak olmak hem onur verici hem de ulusal boyuttaki kökleşmiş espor marketing olanaklarımızın bir modelini doğruluyor” diyor N3rd Street Gamers kurucusu ve CEO’su John Fazio. “Böyle bir marka ortaklığı pazarda büyüyüp daha fazla insana ulaşmamıza ve daha fazla oyuncuyu National Championship Series gibi espor turnuvalarına çekmemize yardımcı oluyor.”