Counter Logic Gaming, Kia Motors ile yaptığı anlaşma sonucunda, otomobil üreticisi firmayı Rocket League takımına sponsor yaptı.

Sponsorluğun bir başka getirisi de Counter Logic Gaming’in oyuncularından Chris “Dappur” Mendoza ile yapılacak özel bir içerik serisi oldu.

Kia, CLG’nin ROADS serisinde Dappur’un olduğu bölümde sunucu ortak olarak yer alacak. ROADS serisi, organizasyonun içindeki kişilerin “geçmişleri, yönelimleri, motivasyonları ve CLG tarihindeki kilit noktalarını” içeriyor.

Kia aynı zamanda ‘CLG Rocket League ile 20 Soru‘ adlı dijital içerik serisini de sunacak. Adından da anlaşılabileceği gibi, seri, Counter Logic Gaming’in Rocket League oyuncularının eğlenceli soruları cevaplayarak seyirci ile etkileşimde bulunmaları üzerine kurulu.

 

CLG’nin COO’su Nick Allen, partnerlik hakkında şu yorumda bulundu: “Kia, değişmeye ve yenilenmeye devam eden, en hızlı büyüyen otomobil şirketlerinden biri. Kia ile ortaklık kurduğumuz ve onları espor endüstrisine yönlendirdiğimiz için oldukça memnunuz”

Kia’nın Espor’la yan yana olduğu tek olay bu değil, otomobil firması 2017’de FIFA Interactive World Cup Grand Final‘ine sponsor olmuştu.