Heyecanla beklenen Fenerbahçe eSpor takımı konusunda 1907 Fenerbahçe Derneği’nin açıklamasını sizlerle paylaşıyoruz.

 

Derneğimiz; dünyada yükselen değer olan ve ülkemizde de dikkatleri üzerine çeken, farklı dallarda ve kategorilerdeki oyunlarda profesyonel takımlar barındıran, E-Spor (Elektronik Oyun Sporları) dünyasına adım atıyor.

League of Legends (LoL) liginde “1907 Fenerbahçe” adıyla yarışacak takımımızın faaliyetleri, 1907 Fenerbahçe Derneği tarafından gerçekleştirilecektir. Geçmiş dönemlerde Fenerium mağazalarının kurulmasını sağlayarak markalaşma sürecinin tamamlanmasıyla tüm haklarını kulübümüze devreden derneğimiz, E-Spor takımında da aynı başarıyı sağlamayı hedefliyor.

Sarı Lacivert renklerin yarıştığı her platforma en iyi olma hedefi doğrultusunda çalışmalara başlanmış olup, Şampiyonluk Liginde yer alan Super Massive TNG takımının tüm hakları devir alınmış, “1907 Fenerbahçe” olarak değiştirilmiş ve bu değişiklik Riot Games tarafından onaylanarak lisanslaştırılmıştır. Bu vesileyle Super Massive ekibine gösterdikleri işbirliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Genç nesillere Fenerbahçe sevgisini aşılayacağına yürekten inandığımız 1907 Fenerbahçe E-spor takımımız, derneğimizin yönetim kurulu üyesi Sina Afra tarafından yönetilmekte olup, takım menajeri olarak Emre Aksoy atanmıştır. Koç ve oyuncu transferlerine yönelik çalışmalar devam etmekte olup, gelişmeler yakın zamanda kamuoyu ile paylaşılacaktır.

1907 Fenerbahçe E-Spor takımının camiamıza hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.