Worldslolespor

29 Eylül – 29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 2016 League of Legends Dünya Şampiyonası‘nın adresi belli oldu. Riot Games’ten yapılan açıklama ile dünyanın dört bir yanında sihirdarların katılacağı bu büyük turnuvaya Amerika Birleşik Devletleri ev sahipliği yapacak.

Sihirdar kupası için yarışacak olan dünyanın en iyi takımlarının serüveni grup aşamasında San Francisco’da başlayıp, çeyrek final müsabakaları Chicago’da, yarı final müsabakaları ise New York’da yapılacak. Yolun sonuna gelebilen ve dünyanın en büyüğü olmak için mücadele edecek iki takımın karşılacağı destansı final maçı ise Los Angeles şehrinde Staples Center’da oynanacak.

Dünyanın dört bir yanından her League of Legends oyuncusunun rüyalarını süsleyen Sihirdar kupası için her şehrin ayrı bir önemi olacak. Bu yolculukta takımlar Madison Square Garden ve Staples Center gibi dünyaca ünlü stadyumlarda League of Legends seyircisine unutulmaz dakikalar yaşatacak. Turnuvanın takvimi ise şu şekilde olacak.

  • Grup Aşaması: 29 Eylül – 2 Ekim ve 6 Ekim – 9 Ekim San Francisco , Bill Graham Civic Auditorium
  • Çeyrek Finaller: 13 Ekim – 16 Ekim Chicago, Chicago Theatre
  • Yarı Finaller: 21 Ekim – 22 Ekim New York, Madison Square Garden
  • Final: 29 Ekim Los Angeles, Staples Center

Bu yolculuğun biletleri için ise henüz Riot Games’den bir açıklama gelmedi. Ancak kapışmalar şimdiden herkesin ilgisini çekiyor. Bir ay boyunca yaşanacak bu heyecan için siz de yerinizi alın.