NiP’nin bugün yaptığı açıklamada halen daha iyileşme sürecinde olan ve eli yaralanan Jacob “pyth” Mourujarvi’nin yerine geçici olarak Mikail “Maikelele” Bill’i CS:GO takım kadrosuna kattığı duyuruldu.

  • Mikail “Maikelele” Bill, NiP adına Kiev’de gerçekleşecek olan turnuvaya katılacak ve 300,000 $ için mücadele edecek.

NiP takımı için son durumu değerlendirdiğimizde ilk olarak Pyth’in yerine geçici olarak Epsilon takımının en yetenekli ve gelecek vadeden oyuncusu olan Disco Doplan kadroya katıldı. ESL Pro League Sezon 4 turnuvasını A grup aşamasını 7 galibiyet 3 mağlubiyet sağlayan ve 1. sırada tamamlayan takım Pyth’in yokluğunda moral kaybetmemiş ve üstün performansını ortaya koymuş oldu. Disco Doplan’ın geri dönmesi ise Epsilon takımının performans kaybı, takımın isteği ve NiP takım şartlarını tamamlamasından sonra gerçekleşti. Maikelele ise FaZe takımıyla Nisan ayı başlarında yollarını ayırdı ve 5 aydır herhangi bir kadroda bulunmadı. NiP takımına katılması için eski günleri anımsatacak nitelikte olacak, tam gaz mücadele edecekler.

  •  Maikelele, SL i-League StarSeries Sezon 2 finalleri için NiP antrenmanlarına katıldı. Final 7-11 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.

Jacob “pyth” Mourujarvi iyileşene kadar NiP’in aktif CS:GO kadrosu:

Christopher “GeT_RiGhT” Alesund
Patrik “f0rest” Lindberg
Richard “Xizt” Landström
Adam “friberg” Friberg
Mikail “Maikelele” Bill

NiP’nin bir sonraki rakibi ise 1 Eylül tarihinde ESL Pro League Sezon 4 kapsamında rekabet edeceği Mousesport takımı olacak.