Önceki iki turnuvada (Kiev’deki StarSeries ve Katowice’ deki IEM) vekilen de olsa oynayan Michal “MICHU” Müller Virtus.pro oyuncusu oluyor.

Son alınan haberlerde MICHU, VP ile kontrat imzalayarak VP’nin düzenli oyuncusu haline geldi. Wiktor “TaZ” Wojtas ise takımdan ayrılarak Team Kinguin’ e geçiş yaptı.

VP’ nin menajeri Roman Dvoryankin; “Çok keyifli geçen bir kaç görüşmede bulunduk. Bu denli renkli ve eğlenceli bir sonuca ulaştığı için çok mutluyuz. Wiktor ” TaZ ” Wojtas’ ın ayrılık kararından sonra MICHU birincil öncelikli hedefimiz haline gelmişti. Umuyorum ki Michal en kısa zamanda takımına elini ısındırır ve Virtus.pro’ nun tekrar listenin başına oturmasını sağlar.” açıklamasını yaparken, MICHU‘nun yorumu ise şöyle: “Bugün itibariyle, Virtus.pro renklerinin resmi bir temsilcisiyim ve gerçekten yetenekli oyuncularla yanyana oynayacağım için inanılmaz şanslıyım. Bu seviyeye gelebilmem binlerce oyun saatine, pratiğe ve disipline dayanıyor. Ancak hepsinden önemlisi kazanmanın ruhu sayesinde bugün buradayım.”

MICHU’ nun ilerleyen zamanlarda oluşacak başarı grafiğini hep birlikte takip edeceğiz.