Geçtiğimiz günlerde Polonyalı Hearthstone yayıncısı ve oyuncusu MkRR3 sıfırdan başladığı yeni hesap ile 9 gün içerisinde Rank 25’ten Legend olarak inanılması güç bir işe imza attı. Özellikle son günlerde, oyunun artık daha çok Pay to Win ağırlıklı olduğu ve başarı için mutlaka para harcanması gerektiği ile ilgili tartışmalara da böylelikle güzel bir cevap verilmiş oldu.

MkRR3 Legend olmak için Aggro Paladin formatında bir deste seçmiş. Hiç bir Adventure’ı açmadan, destesine de herhangi bir epic veya legendary kartı koymadan çok düşük bir bütçeyle (1360 dust) oluşturduğu destesi ile 156:91’lik bir winrate oranı yakalayarak sadece 9 gün içerisinde Legend ranke ulaştı. Oluşturduğu decki aşağıda görebilirsiniz.

deck

Desteyi oluşturmak için gereken 1360 dust için ise bir gün içinde tek seferlik görevlerin çoğunluğunu yapan MkRR3, ayrıca 6 tane arena run yaparak 6 run’da edindiği 7+win ortalaması ile gelen gold paket ve dustları kullandığını belirtiyor.

Bize de kendisini kutlamak düşüyor.

Önceki İçerikKaçırmamanız Gereken Maçlar #1
Sonraki İçerikESpor için AMD!
7 yaşında edindiği Commodore 64 ile başladığı oyun oynama hevesini 30 yıla yakın korumayı başarabilen; 2008 yılında World of Warcraft ile tanışıp Blizzard dünyasına adım attıktan sonra Hearthstone ile betadan beri gönülden bağ kuran; içindeki amatör ruhu kaybetmeyen oyuncu / yazar.